Music

Mystery Guest

Mystery Guest

Speciale Mystery Guest die onze avond komt openen.

DeepDutch

Deep Dutch, de combi voor lounge, house & techno beats aangevuld met sax, keys & percussie. Deze vormen de perfecte ingrediënten voor een optreden waar nog lang over na gesproken wordt. 

Elke keer als ze op het podium staan weten ze een eigen herkenbare sfeer aan hun sound toe te voegen. Energieke warme ritmische melodieën is het onmiskenbare trademark van Deep Dutch!

House Intelligence

House Intelligence (Joris Bal) is een Nederlandse DJ die sinds de jaren 80 bezig is met digitale muziek. Hij combineert zijn dj-activiteiten met ondernemerschap. Op dit moment is hij mede-eigenaar en business director bij The Lab of Life, dat wetenschappelijk onderbouwde vitaliteitstrainingen ontwikkelt. In zijn dj-carrière draaide hij zowel in Nederland als in het buitenland in diverse clubs, op feesten en festivals.

DJ WILLIAMS

Williams

Williams (Jean Willemsen) is een bekende Arnhemse DJ van feesten zoals Pleasure Lounge en Lake House. Zijn dj-stijl is uplifting en funky. Een lekkere mix van bekende en geremixte nummers uit de jaren 70, 80 en 90 met een vleugje House van nu. Stil zitten is geen optie zodra WILLIAMS in de DJ booth zijn werk doet.  

🎫 | Klik hier om je tickets te bestellen | 🎫