Over ons

Mystery Guest

Organisatie

Larissa, Joris, Jorke & Daan zijn de organisatie achter het Mindset event. 4 ondernemers die elkaar in het afgelopen jaar hebben ontmoet en ontdekt hebben dat door samen op te trekken, elkaar niet als concurrent te zien, soms uit je eigen comfortzone te stappen en gebruik te maken van elkaars netwerk er geweldige ideeën ontstaan en er deuren worden geopend waarvan je in je eentje niet wist dat ze er waren!

Deze lijn willen we graag willen doortrekken in het Mindset event. Een netwerk event dat net even anders is dan de netwerk borrels die er al zijn.

Tijdens het organiseren van dit event hebben we ontdekt dat er bij veel meer ondernemers behoefte is naar verbinding, raakvlakken hebben met elkaar en samen graag kansen willen oppakken!

We hebben in hele korte tijd dit event met behulp van vele mooie ondernemers uit de regio kunnen organiseren. Samen zijn we sterk!

We willen ons niet alleen richten op ondernemers want voor iedereen is het fijn om een breed netwerk te hebben, nieuwe ideeën op te doen maar bovenal ook samen te genieten van het leven!

DJ WILLIAMS

Larissa Derksen

Eigenaar Beau events. Een evenementenbureau die elk event nog mooier maakt maar nog belangrijker ook strategisch meedenkt in het hoe en waarom van het event. Meest trots op het 6 keer mogen aankleden voor een 2-daags event voor Vodafone/Ziggo.

Daan van Arragon

Mede-eigenaar van Studio Randy. Een multidisciplinair, creatief bureau dat zich richt op off- en online content creatie. Zij specialiseren zich in huisstijlen, stage visuals en led-installaties voor events. Meest trots op de jaarlijkse optredens en content voor Halloween Fright Nights, Walibi Holland. 

Joris Bal

Ondernemer, business director bij The Lab of Life en enthousiaste DJ (House Intelligence). Joris heeft een passie voor het helpen van ondernemers om (online) succesvol te zijn. Meest trots op The Lab of Life, hiermee helpt hij medewerkers van organisaties, jongeren en studenten om minder stress te laten ervaren en burn-out gerelateerde klachten te voorkomen.

Jorke Tamminga

Mede-eigenaar van de lampionwebshop.nl.
De grootste leverancier van lampionnen, honeycombs en sfeerverlichting in Nederland. Meest trots op het jaarlijks terugkerende project: KWF-lampionnen actie.

Partners & Friends

Partners

A title

Image Box text

A title

Image Box text

Friends

A title

Image Box text

A title

Image Box text